مراکز توزیع آجر نسوز جدید

امروزه همزمانی پیشرفت تکنولوژی و خواست مردم برای زیبا سازی و تغییر دکوراسیون داخلی و بیرونی منازل مصالح ساختمانی جدیدی وارد بازار شده است. یکی از این مصالح آجر نسوز جدید است. این آجر همانند یک عایق حرارتی عمل می کند و از اتلاف انرژی جلوگیری می نماید. تقسیم بندی این آجر بر اساس چه معیارهایی می باشد و مراحل تولید آن به چه شکل است. با ما بمانید تا بیشتر با این نوع آجر جدید و مراحل تولید آن آشنا شوید.
تقسیم بندی آجر نسوز جدید بر اساس اندازه
تفسیم بندی آجر نسوز می تواند بر اساس معیارهای مختلف مانند رنگ و طرح و یا موارد دیگر باشد. این آجر را میتوان بر اساس ترکیباتی که در ساخت آن استفاده می شود از هم تفکیک نمود. آجر نسوز جدید در اندازه های متفاوتی به بازار عرضه میشود.
همچنین روش ساخت این محصول می تواند یکی از راه های طبقه بندی آن باشد. این آجر دارای اندازه های مختلف است که با توجه به کاربرد، نحوه اجرا و طرح مدنظر روی سازه اجرا می شود.
متداول ترین و پرکاربردترین نوع این آجر با ابعاد مساوی در سایز ۲۰ ×۲۰ سانتی متر است. همچنین در اندازههای ۷×۳۲ و ۲۶× ۵٫۵ سانتی متر نیز کاربرد فراوان دارد.
از این محصول علاوه بر نمای داخلی و خارجی در ساخت شومینه هم استفاده می شود که طرح شیک و در عین حال سنتی محسوب می گردد و زیبایی و هارمونی فراوان به محیط داخلی خانه می باشد.
مراحل تولید آجر نسوز جدید
مراحل تولید آجر نسوز به دو روش متفاوت سنتی و صنعتی می باشد. در اینجا به طور خلاصه هر دو روش را توضیح می دهیم.
روش سنتی : در این روش از تهیه گل تا قالب گیری، خشک شدن در برابر آفتاب و پختن در کوره کاملاً سنتی و به وسیله نیروی انسانی انجام میشود.
روش ماشینی : با استفاده از ماشین آلات و اتوماتیک می باشد که امروزه کاربرد بیشتری دارد.
برای تولید آجر نسوز به روش صنعتی مراحل مختلفی وجود دارد به این صورت که ابتدا خاک را به وسیله کامیون به کارخانه منتقل می کنند البته در صورت مکانیزه بودن این مواد به وسیله نقاله به کارخانه منتقل می شود.
خاک ها آسیاب شده و با آب مخلوط می گردند تا رطوبت لازم را به دست آورند سپس قالب گیری و تحت فشار قرار میگیرد تا به صورت شمش گلی در آید که به آن خشت میگویند و سپس داخل کوره و با درجه حرارت ۱۲۰۰ تا ۱۵۵۰ پخته می شود. در نهایت آجرها سرد و بسته بندی شده، آماده ارائه به مشتری می باشد.